În atenția tuturor asistenților medicali care intenționează să participe la concursuri:

Conform Hotărârii nr. 35/04.12.2015, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, vă aducem la cunoștință că, pentru participarea asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali la concursuri sau examene de ocupare a unor posturi vacante sau temporar vacante, dovada calității de membru se face în baza Certificatului de membru și a Adeverinței pentru participarea la concurs.

Cererea tipizată pentru eliberarea adeverinței se completează și se depune la sediul filialei Vaslui, în zilele în care este program cu publicul. În document, solicitantul trebuie să precizeze unde dorește să participe la concurs și data la care are loc concursul. Nu se percepe taxă pentru emiterea documentului. Adeverința de concurs este valabilă 30 de zile de la data eliberării.

Documente atașate:

Conform aceleiași hotărâri, certificatul de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România este însoțit de avizul anual numai pentru persoanele care exercită profesia de asistent medical generalist, de moașă și de asistent medical pe teritoriul României.

Vă rugăm să consultați Hotărârea nr. 35/04.12.2015 aici.

Pentru informații suplimentare:

Date de contact

E-mail: [email protected]

Telefon: 0743.160.368

Adresă: Strada Eternității nr.8, Vaslui, România