O.A.M.G.M.A.M.R va sponsoriza participarea a trei asistenți medicali ale căror lucrări sau postere științifice vor fi selectate de Comitetul Științific al Congresului. Acesta va organizat de Consiliul Internațional al Asistenților Medicali la Singapore în 2019.

Ai timp să aplici până pe 31 octombrie iar toate detaliile le regăsești la noi pe website. Dacă te putem ajuta, nu uita că suntem aici.

CONFERINȚA PROFESIONAL-ȘTIINȚIFICĂ 

organizată de

CONSILIUL INTERNAȚIONAL AL ASISTENȚILOR MEDICALI (ICN) SINGAPORE – 2019

Consiliul Internațional al Asistenților Medicali are plăcerea de a vă invita să depuneți un rezumat pentru Conferința ICN 2019, ce va avea loc la Singapore, în perioada 27 iunie-1 iulie 2019.

Ordinul Asistenților Medicali din România încurajează înscrierea cu lucrări/postere științifice în competiția științifică a tuturor asistenților medicali din România care pot aduce o contribuție valoroasă pentru acest eveniment și se încadrează în temele propuse de organizator.

Găzduită de către Asociația Asistenților Medicali din Singapore, această reuniune internațională a mii de asistenți medicali, va explora nenumăratele moduri în care lucrează asistenții medicali pentru a obține acces universal la sănătate, nu numai prin furnizarea de servicii de îngrijire a sănătății, ci și prin abordarea determinanților sociali ai sănătății, cum ar fi educația, egalitatea de gen, sărăcia, etc. Conferința va oferi asistenților medicali, oportunități de a crea relații și de a disemina cunostințe din domeniul asistenței medicale și a sănătății.

Și la această ediție, O.A.M.G.M.A.M.R va sponsoriza participarea a trei asistenți medicali ale căror lucrări sau postere științifice vor fi selectate de Comitetul Științific al Conferinței ICN.

Selecția celor 3 persoane sponsorizate de O.A.M.G.M.A.M.R se va realiza în data de 10 ianuarie 2019, ulterior anunțului organizatorilor Conferinței a tuturor rezumatelor selectate pentru conferință conform regulamentului, care poate fi descărcat aici.

Sponsorizarea constă în suportarea, de către O.A.M.G.M.A.M.R, a cheltuielilor privind taxa de participare, transportul și cazarea la Singapore, pe durata conferinței pentru cele 3 persoane selectate.

Detalii complete despre conferință pot fi accesate pe website-ul evenimentului https://www.icn.ch/events/icn-congress-2019-singapore  sau consultând Brosura Conferintei, tradusă în limba română.

Puteți regăsi atașate:

REGULAMENT DE SPONSORIZARE-Conferinta Singapore Brosura Conferinta ICN-Singapore

Brosura Conferinta ICN-Singapore

 

#OAMR #asistentmedical #ICN2019

Sursa: https://www.oamr.ro/consiliul-international-al-asistentilor-medicali-icn-anunta-deschiderea-perioadei-de-depunere-a-rezumatelor-pentru-conferinta-profesional-stiintifica-singapore-2019/