Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19 cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul OAMGMAMR VASLUI.

În acest sens, OAMGMAMR Vaslui suspendă activitatea cu publicul desfășurată la sediul din Vaslui, Str. Husului, bl.159, Sc.A, AP.20, până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcție de recomandările Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Comunicarea organizațională va rămâne activă pe canalele dedicate: telefon: 0743/160368; email: [email protected] și website: www.oamrvaslui.ro

CONT RO75 RNCB 0259 0284 5538 0001 Deschis la BCR Vaslui

CUI 15569943 ( date bancare pentru plata cotizatiei)

Referitor la activitatea Departamentului de Recunoștere a Calificărilor Profesionale:

a) Pentru cererile de eliberare a documentelor de recunoaștere a calificării în celelalte state membre UE înregistrate la OAMGMAMR VASLUI, până la data prezentului anunț, perioada de eliberare a certificatelor de conformitate și a recomandărilor se prelungește cu 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii perioadei;

b) Începând cu data prezentului anunț și până la reluarea activității, la sediul OAMGMAMR VASLUI nu se vor mai primi cereri de eliberare certificate de conformitate.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Vă rugăm să vă prezentați la sediul filialei OAMGMAMR VASLUI, doar în caz de urgență, în urma programării on-line ( e-mail oammrvs@ yahoo.ca)

2. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail.

Se suspendă cursurile desfășurate în sală, precum și stagiile de practică în vederea reatestării profesionale.

3. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate, și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

Platforma de cursuri on-line a filialei rămâne deschisă. https://oammrvs-emc.ro

Toate cursurile sunt GRATUITE.

Cu respect,

OAMGMAMR VASLUI